EXTRA'S

Naast de mooie kaartencollectie kan je ook extra's toevoegen aan je geboortekaartje. Je maakt zo het kaartje helemaal uniek en eigen. De droogbloemen, sluitzegels en koord krijg vooraf thuisgestuurd zodat jij al lekker aan de slag kan gaan. Alvast veel plezier ermee!

Foliedruk:

Je kan elke geboorte of trouwkaart voorzien van foliedruk. Deze mooie afwerking maakt jullie kaart extra bijzonder.  Je kan kiezen uit: goudfolie, bronsfolie en zilverfolie. De prijs hangt af van de aantal kaarten die je nodig hebt. Prijs op aanvraag. Houd wel rekening met een langere levertijd voor folie. 

Droogbloemen:

Stuur een droogbloem mee met je geboorte of trouwkaart. Ik heb een selectie droogbloemen uitgezocht die het beste bij mijn collectie passen en die je ook makkelijk kan versturen. Je kan de droogbloem vastmaken met een koordje. De prijs hangt af van de aantal kaarten die je nodig hebt. Doordat je een bloempje meestuurt wordt de envelop wel iets moeilijker dicht te maken. Ik raad aan om ook een sluitzegel te bestellen of de envelop dicht te maken met een leuke washi tape.

Sluitzegel:

Wil je jouw envelop een mooie extra touch geven maak dan gebruik van een sluitzegel in stijl van het geboortekaartje. Deze zijn rond  en 30 mm en kan je alleen bestellen in combinatie met een geboortekaartje.

50 sluitzegels € 25,- | 75 sluitzegels € 30,- | 100 sluitzegels € 32,50

Koord:

Knoop een mooi elastisch koordje om je geboortekaartje. Zo wordt het kaartje extra feestelijk! De kleur wordt pas bepaalt als jij de kleuren van je kaartje weet zodat het koord erbij past.

Ik adviseer om 42 cm koord per kaartje te rekenen. Dan kan je een mooie strik maken en heb je zeker genoeg.

De prijs is € 0,60 per meter.

Uiteraard mag je ook zelf bepalen hoeveel centimeter koord je per kaartje wil gaan gebruiken.

Afgeronde hoeken:

Geef je kaartje net even wat extra's door de hoeken te laten afronden. Dit kan alleen bij enkele kaarten.

De prijs van deze afwerking is €0,15 per kaart extra. Houd wel rekening met een langere levertijd.

Extra babyborrelkaartje / label:

Wil je graag een (baby)borrelkaartje of label erbij in dezelfde stijl dan kan dat. De maat van een borrelkaartje of label hangt af van de maat van het kaartje en wordt gedrukt op hetzelfde papier als het geboortekaartje in zwart/wit of kleur.  De tekst is zelf te bepalen. Deze kaartjes kan je alleen bestellen in combinatie met een geboortekaartje.  Prijs op aanvraag