EXTRA'S

Naast de mooie collectie kan je ook wat extra's toevoegen aan je geboortekaartje. Je maakt zo het kaartje helemaal uniek en eigen. Je krijgt vooraf de extra's thuisgestuurd zodat jij al lekker aan de slag kan gaan. Alvast veel plezier ermee!

Droogbloem op een kaart:

Deze droogbloemen komen van het mooie en luxe merk Beauquet. Ik heb een selectie droogbloemen uitgezocht die het beste bij mijn kaarten passen en die je ook makkelijk kan versturen. Je krijgt vooraf het strookje kalkpapier of koord en transparante sluitzegels en de bloemen thuis gestuurd. De zegels zijn bedoeld om de bloemen en eventueel het strookje vast te maken.  De prijs hangt af van de aantal kaarten die je nodig hebt.

Sluitzegels:

Wil je jouw envelop een mooie extra touch geven maak dan gebruik van een sluitzegel in stijl van het geboortekaartje. Deze zijn 38 mm en kan je alleen bestellen in combinatie met een geboortekaartje.

 

De prijs is €8,95 per 24 stuks

Koord:

Doe een koordje om je geboortekaartje. Zo wordt het kaartje extra feestelijk. De kleur wordt pas bepaalt als jij de kleuren van je kaartje weet zodat het koord erbij past.

De prijs: € 0,56 per meter. Per meter knip je koord voor 2 kaarten. (Wil je b.v. voor 100 kaarten koord dan kost het €28,-)

Extra babyborrelkaartje / label:

Wil je graag een (baby)borrelkaartje of label erbij in dezelfde stijl dan kan dat. De maat van een borrelkaartje of label hangt af van de maat van het kaartje en wordt gedrukt op hetzelfde papier als het geboortekaartje in zwart/wit of kleur.  De tekst is zelf te bepalen. Deze kaartjes kan je alleen bestellen in combinatie met een geboortekaartje. 

Prijs op aanvraag

©Copyright Studio Lily Rose 2020
  • facebook studio lily rose
  • pinterest studio lily rose
  • instagram