INFO GEBOORTEKAARTEN

Hieronder vind je alle informatie over de geboortekaarten. Wil je iets weten wat hieronder niet bij staat? Neem dan contact met mij op.

Formaat geboortekaarten:

De mix & match collectie heeft het formaat : 116 x 170 mm, 135 x 135 mm of 105 x 148 mm. Je kan kiezen voor een enkele kaart of dubbele kaart.

De kaarten zijn dubbelzijdig gedrukt, staand of liggend.  Wil  jij een kaart op maat? Dan bepaal jij zelf het formaat.

Papiersoorten :

Bio Top 300 gram : Dit papiersoort is ongestreken met een hele zachte en matte structuur. Het papier is chloorvrij gebleekt en bevat geen optische witmaker daardoor is de kleur gebroken wit en een heeft het een natuurlijke uitstraling. BioTop is FSC gecertificeerd.

 

Luxe 350 gram : Dit is een ongestreken papiersoort met een hele mooie textuur (geschept). Het papier voelt wat ruw aan en de kleur is licht gebroken wit. De naam zegt het al: het papier zorgt voor een erg luxe uitstraling. Dit papiersoort is FSC gecertificeerd.

Klassiek 300 gram : Dit papiersoort heeft een klassieke fijne lijnenstructuur. Het voelt aangenaam aan door het vleugje katoen wat is toegevoegd. De kleur is licht gebroken wit.

Paperwise 295 gram : Dit is een papiersoort gemaakt van landbouwafval. Goed voor onze planeet en perfect voor luxe geboortekaarten. De kleur is crème met een klein vezeltje erin.

HVO King 350 gram: Dit is een ongestreken papiersoort die licht gebroken wit is.  Het papier is afkomstig van verantwoord beheerde bosbouw, gecertificeerd volgens FSC-normen. Let op: door de grove ongestreken structuur kan het voorkomen dat je kleine witte puntjes krijgt in volvlak bedrukkingen. Op deze papiersoort is de productietijd 1 werkdag langer dan normaal.

​Mocht je niet kunnen kiezen vraag dan een  stalenpakketje aan. De prijs van het stalenpakket is € 4,95

 

Lettertype: 

Ik maak gebruik van een  paar vaste lettertypes. Het lettertype kan worden aangepast

of worden gecombineerd.

 

Proefdruk:

Je krijgt altijd eerst een ontwerp digitaal aangeleverd en hier kan je nog alles in aanpassen. Mocht je een proefdruk per post willen ontvangen dan kost dat € 7,50 (excl. verzendkosten).

 

Prijzen:

De prijzen staan vermeld  onder de pakketten. De prijs is per kaartje inclusief ontwerpkosten en enveloppen. Het aantal is vanaf 25 stuks. Wil je een kaart op maat dan stuur ik jou een offerte op maat. Vanaf 100 stuks worden de kaartjes iets goedkoper.

 

Enveloppen*:

Er zijn erg veel verschillende kleuren enveloppen maar ik kan niet alle kleuren en soorten opsturen. Hieronder vind je de kleuren. Mocht  jouw kleur er niet bij zitten laat het dan even weten dan kan ik dara naar opzoek gaan. Mocht je wel een voorkeur voor een kleur hebben geef dat dan door anders krijg je Lily's favo. Bij de prijs van de geboortekaarten  zit standaard een envelop bij. 

Wil je liever een recycled kraft envelop (FSC gecerfiticeerd) dan komt daar een meerprijs van €0,12 per kaartje bij).

 

Logo Lily Rose:

Ik verwerk altijd het Logo van Studio Lily Rose in mijn ontwerpen. Dit probeer ik zo subtiel mogelijk te doen.

Verzendkosten:

De kosten voor het versturen van de geboortekaartjes zijn €8,60 (aangetekend en verzekerde verzending) of je kan ze ophalen in Tilburg.

Envelop kleuren