top of page
  • amandaboi

In 5 stappen het mooiste geboortekaartje

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Maar wat nu? Er komen heel veel dingen op je af. Waar moet je beginnen? Een afspraak met de verloskundige, kraamzorg regelen of een afspraak maken voor een kinderdagverblijf bij jou in de buurt?


Maar wanneer ga je aan de slag voor het geboortekaartje? Dat is voor iedereen verschillend. Ik weet dat ik vrij vroeg begon met mijn zoektocht. Ik weet van mezelf dat ik niet zo goed ben ik keuzes maken. Dit merkte ik ook bij mijn zoektocht naar geboortekaartjes. Ik had geen idee welke stijl ik wilde, dus ik ben op tijd gaan zoeken. Hoe eerder je hieraan begint, hoe sneller je dit weer kunt afstrepen, toch? Maar hoe ga je precies te werk? In de volgende 5 stappen heb jij je geboortekaartje besteld en ontvangen.


1. Een kijkje op de website

Op mijn website bied ik verschillende geboortekaartjes aan. Welke past bij jou? Kijk eens welke je mooi vindt en neem daarna contact met mij op. Laat mij weten welke kaarten jij leuk vindt en wat je zou willen. Dit is allemaal geheel vrijblijvend.

2. Interesse in een kaartje?

Als je interesse hebt in een kaartje, dan krijg je van mij het papier en de kleurstalen opgestuurd. Nu kan je op je gemak thuis bekijken of er een mooie papiersoort bij zit en of de kleuren die ik gebruik jou aanspreken.

3. Nog steeds enthousiast? Tijd voor ontwerpen!

Ben je na het papier en de kleurstalen nog steeds enthousiast? Neem dan contact met mij op, want dan kunnen we het over jouw geboortekaartje hebben. Welk formaat wil je? Wat moet erop komen te staan? En erg belangrijk, wanneer ben je uitgerekend? Als je alles aan mij hebt doorgegeven en je wilt dat ik je kaartje ga ontwerpen, dan ga ik voor je aan de slag! Ik vertaal jouw wensen in een mooi ontwerp.

4. Conceptversie geboortekaartje in je inbox

Na het ontwerpen, ontvang je een paar dagen later de conceptversie van het geboortekaartje in je mail. Graag hoor ik wat je ervan vindt. Het kan zijn dat je gelijk tevreden bent dan zijn we snel klaar! Maar het kan ook zijn dat er nog iets aan veranderd moet worden? Vind jij het lettertype mooi of juist te groot of te roze? Let me know! Ik ontwerp net zo lang totdat jij tevreden bent en je het perfecte kaartje hebt. En heb je al nagedacht over de kleur van de envelop? Want die krijg je eerder geleverd, zodat je al kan gaan beginnen met schrijven.

5. Je bent bevallen. De kaartjes kunnen op de post!

Hooray! Je bent bevallen! Als het goed is heb jij of heeft je partner mijn telefoonnummer opgeslagen, zodat ik de laatste hand aan het geboortekaartje kan leggen. Je geeft mij de juiste gegevens door (bijvoorbeeld de lengte en het gewicht van de baby) en dan pas ik het kaartje aan. Ik stuur je altijd nog even het kaartje als laatste check. Als jij akkoord geeft, gaat het gelijk naar de drukker.


Zo… dat was niet heel ingewikkeld, toch? Het bestellen van een geboortekaartje zou een leuke bezigheid moeten zijn en zeker geen plicht. Er is al zoveel wat je moet regelen en laat dit nu het leukste klusje zijn. Ik help jou hier graag bij !

Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn kaartjes hier!

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page