TROUWKAARTEN

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Deze dag verdient een hele speciale kaart.  Rust en verfijnd dat zijn de woorden die passen bij mijn ontwerpen. 

 

Wil jij jullie kaart laten ontwerpen door mij? Dan zou ik graag per email willen weten wat jullie wensen zijn. Vul het contactformulier in en geef daarin aan wanneer jullie trouwdatum is, hoeveel uitnodigingen jullie willen versturen en natuurlijk wat jullie mooi vinden. 

Ik kan dan een passende offerte voor jullie maken. Dit is nog allemaal vrijblijvend. Als jullie akkoord gaan met de offerte dan ga ik voor jullie aan de slag en bespreken we alles verder.

Save the date kaarten: willen jullie je gasten een kaart sturen om de aankondiging van jullie huwelijk door te geven met de officiële trouwdatum? Dan stuur je een save the date. Deze kaart wordt ontworpen in dezelfde stijl als jullie trouwkaart. Geef dit door bij je aanvraag voor jullie trouwkaart. Ook hier ontvang je een offerte van en na akkoord van jullie begin ik met ontwerpen.

Samen aan de slag met jullie droomkaart

Het ontwerpproces: 

Stuur mij een email met daarin al jullie wensen voor de trouwkaart.  

Op basis van jullie wensen en aantallen maak ik een offerte.

 

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ontvang dan graag alle gegevens die op het kaartje moet komen te staan. Je ontvangt ook het stalenpakket waar alle papiersoorten in zitten.

 

Jullie ontvangen van mij binnen 1 week de 1e digitale proefdruk. Wil je hier nog iets aanpassen? Dat is mogelijk en gaan we verder met ontwerpen totdat jullie kaart perfect is.

Zijn jullie helemaal tevreden? Dan geven jullie akkoord op de kaart en kan je de kleur envelop uitzoeken. Alle kleuren zijn mogelijk. 

Nadat jullie tevreden zijn met de kaart en eventueel save the  date kaart laat ik alles afdrukken en stuur ik het naar jullie op.

Hieronder vind je een paar ontwerpen door mij al eerder zijn gemaakt. Zie je hier een mooie kaart tussen staan? Deze kan ik aanpassen en helemaal naar jullie wens maken.