top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Studio Lily Rose en de opdrachtgever. Studio Lily Rose heeft te allen tijde recht deze voorwaarden en/of de inhoud van de site te wijzigen. Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn alleen geldig als deze nadrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. 

 

2. Overeenkomst

De overeenkomst tussen u (opdrachtgever) en Studio Lily Rose komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst bij Studio Lily Rose. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. U aanvaardt door uw bestelling bij Studio Lily Rose deze leveringsvoorwaarden en verklaart zich met de inhoud daarvan bekend te zijn.

 

3. Bestellen

Geboortekaarten en trouwkaarten bestellen bij Studio Lily Rose werkt eenvoudig. Je kan kiezen uit een kaart uit de collectie of er kan een kaart op maat ontworpen worden. Heeft u een keuze gemaakt?  Stuur dan een email naar info@studiolilyrose.nl en geef alle gegevens door. Na de bestelling neemt Studio Lily Rose contact met u op via email en kunnen we alles doornemen.  Op de website staat precies beschreven hoe de werkwijze verloopt.

 

4. Proefdruk

Wilt u vooraf aan een bestelling van een geboortekaart een papieren proefdruk ontvangen? Dat is mogelijk bij een geboortekaartje en trouwkaart. Check de proefdruk nauwkeurig en stuur per e-mail eventuele wijzigingen of een akkoord terug. Een digitale proefdruk krijg je altijd via de mail opgestuurd. 

 

5. Drukken

Bij een geboortekaartje werkt het als volgt: zodra jullie kindje geboren is stuurt u Studio Lily Rose een e-mail, appje of sms met de laatste geboortegegevens. Zorg dat deze gegevens correct zijn, want de kaartjes gaan meteen naar de drukker. Op verzoek kan er ook nog een laatste digitale proefdruk gestuurd worden. Het kaartje zal dan niet gedrukt worden totdat er een akkoord is gegeven. De kaarten worden binnen 2 of 3 werkdagen opgestuurd naar het door jullie opgegeven adres. Als het kindje in het weekend (vrijdag na 13.00 uur) wordt geboren gaat het kaartje pas maandag naar de drukker en wordt het op dinsdag naar jullie verstuurd. Heb je een kaartje met foliedruk bestelt dan is de levertijd 5 tot 8 werkdagen.

6. Levering

Verzendkosten van de geboortekaarten zit niet bij de pakketten inbegrepen. De kosten voor het versturen van de kaarten zijn binnen Nederland €9,20 (met track en trace en handtekening voor ontvangst) of je kan de kaarten ophalen in Tilburg. De extra producten zoals enveloppen, labels, koord en sluitzegels worden vooraf verstuurd en de verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht. Bij verzending op werkdagen binnen Nederland, vindt de bezorging in de regel binnen 2 werkdagen plaats, maar dit is niet 100% gegarandeerd.  Zorg dat er iemand thuis is om het pakketje in ontvangst te nemen. Anders wordt het pakketje weer meegenomen en de volgende dag opnieuw aangeboden. 

Studio Lily Rose besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan Studio Lily Rose hierop geen invloed meer uitoefenen. Studio Lily Rose kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

 

7. Betaling

U kan bij Studio Lily Rose op verschillende manieren betalen. Met Creditcard of overmaking op bankrekening. Dit gebeurt voordat de kaarten gedrukt gaan worden. U krijgt een factuur per email opgestuurd.
 

8. Klachten

Studio Lily Rose heeft graag tevreden klanten. We doen er dan ook alles aan om u een top ervaring te leveren!
Mocht u echter toch een klacht en/of opmerking hebben, kan je terecht bij info@studiolilyrose.nl 

 

9. Gegevensbeheer en Privacy

Studio Lily Rose houdt zich aan de wet persoonsregistraties. De door u aan Studio Lily Rose geleverde persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de kaarten, ter verificatie van de te ontvangen betalingen van u aan Studio Lily Rose en eventuele toekomstig e-mailcontact van Studio Lily Rose.
Studio Lily Rose zal geen gegevens beschikbaar stellen aan derden. Deze persoonsgegevens worden alleen intern gebruikt voor onze administratie.

 

Correspondentie Studio Lily Rose

Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met:
Studio Lily Rose
Linge 6
5032 EW Tilburg
Telefoon: 06-24741285
E-mail: info@studiolilyrose.nl

Heb je nog vragen of suggesties? Neem gerust contact op!

bottom of page