top of page

Je kunt op mijn website alle ontwerpen van de geboortekaartjes vinden. Ook voor een kaartje geheel naar eigen ontwerp kun je bij mij terecht.  Of je nu een kaart kiest uit de collectie of een custom made ontwerp, in beide gevallen worden de ontwerpen met veel liefde en aandacht op maat gemaakt.

​Heb je voor een kaart gekozen uit de mix en match collectie? Dan lees je hieronder wat de werkwijze is.

Offerte aanvragen:
Stuur mij een bericht via het contactformulier of naar info@studiolilyrose.nl met daarin je voorkeur voor ontwerp en je wijzigingen, aantallen en de uitgerekende datum. Denk ook aan of je extra afwerking wilt bijvoorbeeld: lint en foliedruk. Binnen een paar dagen ontvang jij een offerte in je mailbox. De prijzen van de geboortekaartjes staan al op de website vernoemd, maar wil je een ander aantal of extra's bestellen dan is het wel handig om te weten wat de prijs in totaal is.

Aanleveren van jullie gegevens:
Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd per mail ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ontvang dan graag alle gegevens die op het kaartje moeten komen te staan.

Proefdruk:
Jullie ontvangen van mij binnen 1 week de 1e digitale proefdruk. Wil je hier nog iets aanpassen?
Dat is geen probleem. Zodra jullie akkoord zijn met deze proefdruk ontvang je een proefdruk per post op het gekozen papiersoort. De eerste proefdruk is gratis. Heb je een kaart met foliedruk bestelt, krijg je wel een proefdruk maar dan zonder de folie erop. Na instemming met het kaartje ontvangen jullie van mij de factuur per email.

Enveloppen en extra's:
Er zit standaard een biotop, taupe of kraft envelop bij de kaart. Deze kleuren zitten ook bij het stalenpakket. Als jullie de kleur hebben gekozen krijg je de enveloppen alvast thuis gestuurd samen met de extra's die je eventueel hebt besteld.

Verzenden:
Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Stuur mij een mailtje met de definitieve geboortegegevens. Jullie ontvangen de laatste digitale proefdruk. Controleer dit nog even goed en na akkoord gaat het kaartje naar de drukker.

bottom of page