WERKWIJZE

Allereerst super leuk dat je mij gevonden hebt en interesse hebt in een van de kaartjes. Je kan alle ontwerpen van de geboortekaartjes op mijn website vinden. Ook voor een kaartje geheel naar eigen ontwerp kan je bij mij terecht.

Ik heb 3 pakketten samengesteld: mix & match enkele kaart, mix & match dubbele kaart. Mocht je hier geen keuze uit kunnen maken kan je altijd kiezen voor het pakket: kaart op maat. Je mag hier zelf het formaat, kleur en ontwerp kiezen. Meer info hierover? Kijk dan even bij geboortekaartje op maat of mail mij dan gerust zodat we het samen rustig kunnen bespreken.

Heb je voor een kaart gekozen uit de mix en match collectie? Dan lees je hieronder wat de werkwijze is.

1. Offerte aanvragen

Stuur mij een bericht via het contactformulier of naar info@studiolilyrose.nl met daarin je voorkeur voor kaart en de eventuele wijzigingen of wensen. Zoals het aantal kaarten je wilt bestellen en het formaat. Denk ook aan of je extra afwerking wil bv. foliedruk, koord en sluitzegels. De uitgerekende datum of trouwdatum mag je er ook bij vermelden. Binnen een paar dagen ontvang jij een vrijblijvende offerte in je mailbox. De prijzen van de geboortekaartjes staan al bij de pakketten vernoemd, maar als je er nog extra's bij wil bestellen is het wel handig om te weten wat de prijs in totaal is.

2. Aanleveren van jullie gegevens

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd per mail ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ontvang dan graag alle gegevens die op het kaartje moet komen te staan. Je kan nu ook een stalenpakket aanvragen waar alle papiersoorten in zitten zodat jullie je keuze kunnen maken. De prijs van een stalenpakket is

€ 2,95.

3. Digitale proefdruk

Jullie ontvangen van mij binnen 1 week de 1e digitale proefdruk. Wil je hier nog iets aanpassen?
Dat is geen probleem. Je kan het kaartje personaliseren met aanpassingen aan formaat, layout, lettertype en kleuren. Je hebt na de 1e digitale proefdruk 3 correctierondes.
Mocht je na deze 3 correctierondes nog aanpassingen willen doen komen hier extra kosten bij.

4. Proefdruk per post en enveloppen bestellen 

Nieuwsgierig hoe je kaartje er in het echt uitziet?  Bestel dan een proefdruk. Ik zou dit wel aanraden zodat je weet hoe de kleuren uitkomen op het gekozen papiersoort. De prijs van een proefdruk is € 7,50. (voor
foliedruk is het niet mogelijk om een proefdruk te bestellen)

Ook de kleur envelop kan je nu uit kiezen. Op de website kan je alle kleuren zien. Bij de proefdruk van je kaartje zit dan ook gelijk de juiste kleur envelop. En als je niet kan kiezen uit de kleuren stuur ik er een paar op. Bestaat jullie kaart ook uit accessoires, zoals koord of droogbloem? Dan voeg ik deze er ook bij. Nu kunnen jullie de kaart in het echt bekijken!

De enveloppen stuur ik altijd eerder op zodat jullie alvast kunnen gaan beginnen met schrijven!

5. Wijzigingen

Mochten jullie na het zien van de proefdruk nog wat willen wijzigen? Dat is geen probleem. Ik pas het dan voor jullie aan. Na akkoord van het kaartje ontvangen jullie van mij de factuur per email.

6. Verzenden

Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Stuur mij een mailtje of whatsapp: 06 247 412 85 met alle definitieve geboortegegevens. Jullie ontvangen de laatste digitale proefdruk. Controleer dit nog even goed en na akkoord gaat het kaartje naar de drukker.

Ben je heel erg benieuwd hoe de naam op het kaartje zal staan? Dit kan ik natuurlijk altijd vrijblijvend voor jullie doen bij elk gewenst kaartje.