top of page

Je kunt op mijn website alle ontwerpen van de geboortekaartjes vinden. Ook voor een kaartje geheel naar eigen ontwerp kun je bij mij terecht.  Of je nu een kaart kiest uit de collectie of een custom made ontwerp, in beide gevallen worden de ontwerpen met veel liefde en aandacht op maat gemaakt.

Je kan kiezen uit een collectiekaart enkele kaart, collectiekaart dubbele kaart en collectiekaart met foliedruk. Mocht je hier geen keuze uit kunnen maken kun je altijd kiezen om een kaart op maat te laten maken.
Je mag hier zelf het formaat, kleur en ontwerp kiezen. Meer info hierover? Kijk dan even bij geboortekaartje op maat of mail mij dan, zodat we het samen rustig kunnen bespreken.

​Heb je voor een kaart gekozen uit de mix en match collectie? Dan lees je hieronder wat de werkwijze is.

1. Offerte aanvragen

Stuur mij een bericht via het contactformulier of naar info@studiolilyrose.nl met daarin je voorkeur voor kaart en de eventuele wijzigingen of wensen. Zoals het aantal kaarten dat je wilt bestellen en het formaat. Denk ook aan of je extra afwerking wilt bijvoorbeeld: koord, afgeronde hoeken, sluitzegels en de uitgerekende datum. Binnen een paar dagen ontvang jij een (vrijblijvende) offerte in je mailbox. De prijzen van de geboortekaartjes staan al op mijn site vernoemd, maar wil je een ander aantal of extra's bestellen dan is het wel handig om te weten wat de prijs in totaal is.

2. Aanleveren van jullie gegevens

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd per mail ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ontvang dan graag alle gegevens die op het kaartje moeten komen te staan.

3. Digitale proefdruk

Jullie ontvangen van mij binnen 1 week de 1e digitale proefdruk. Wil je hier nog iets aanpassen?
Dat is geen probleem. Je kunt het kaartje personaliseren door aanpassingen aan formaat, layout, lettertype en kleuren. Je hebt na de 1e digitale proefdruk nog 3 correctierondes.
Mocht je na deze 3 correctierondes nog aanpassingen willen doen komen hier extra kosten bij.

4. Proefdruk per post en enveloppen bestellen 

Nieuwsgierig hoe je kaartje er in het echt uitziet?  Dat snap ik! Daarom zit er standaard een proefdruk bij die je (gratis) kan bestellen. Dit is ook handig zodat je weet hoe de kleuren uitkomen op het gekozen papiersoort. Voor foliedruk is het mogelijk om een proefdruk te bestellen alleen krijg je de kaart dan zonder folie op je kaartje.
Er zit standaard een mooie biotop envelop, taupe of natuurkleur  bij elke kaart. Wil je liever een andere kleur dan komt er een kleine meerprijs bij. 
 
Bestaat jullie kaart ook uit accessoires zoals koord of lint? Dan voeg ik deze er ook bij. Nu kunnen jullie de kaart in het echt bekijken!

De enveloppen stuur ik altijd eerder op zodat jullie alvast kunnen gaan beginnen met schrijven!

5. Wijzigingen

​Mochten jullie na het zien van de proefdruk nog wat willen wijzigen? Dat is geen probleem. Ik pas het dan voor jullie aan. Na instemming met het kaartje ontvangen jullie van mij de factuur per email.

6. Verzenden

​Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Stuur mij een mailtje of whatsapp: 06 247 412 85 met alle definitieve geboortegegevens. Jullie ontvangen de laatste digitale proefdruk. Controleer dit nog even goed en na akkoord gaat het kaartje naar de drukker.

bottom of page