WERKWIJZE

Allereerst super leuk dat je mij gevonden hebt en en van plan bent om een kaartje te bestellen. 

Je kan al de ontwerpen van de geboortekaartjes op mijn website vinden. Ook voor een kaartje geheel naar eigen ontwerp kan je bij mij terecht. Een geboortekaartje uitzoeken is toch een feestje dus heb ik het makkelijk gemaakt voor jullie. Je kan in een oogopslag zien wat de kosten zijn en wat er allemaal bij inbegrepen zit. Kijk bij pakketten wat er allemaal inbegrepen zit.

 

Ik heb pakketten samengesteld: mix and match enkel, mix and match dubbel. Mocht je hier geen keuze uit kunnen maken kan je altijd kiezen voor een kaart op maat. Je mag hier zelf het formaat, kleur en ontwerp kiezen. Meer info hierover? Mail mij dan gerust zodat we het samen rustig kunnen bespreken.

Hoe bestel je een kaartje?

Kies een ontwerp uit  de kaartencollectie. 

 

Stuur mij een email met daarin je voorkeur voor kaart en de eventuele wijzigingen of wensen. Denk hierbij aan kleur, illustratie en formaat. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op en zal voordat ik aan de slag ga met ontwerpen jullie doorgeven wat de totaalprijs gaat worden met de eventuele extra's. 

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ontvang dan graag alle gegevens die op het kaartje moet komen te staan. Je ontvangt ook het stalenpakket waar alles in zit zodat jullie je keuze kunnen maken.

 

Jullie ontvangen van mij binnen 1 week de 1e digitale proefdruk. Wil je hier nog iets aanpassen? Dat is mogelijk en gaan we verder met ontwerpen totdat jullie kaartje perfect is.

Zijn jullie helemaal tevreden? Dan geven jullie akkoord op het kaartje en kan je de kleur envelop uitzoeken. Alle keuren zijn mogelijk. Mocht jij er niet uitkomen dan geef ik mijn voorkeur door.

De enveloppen stuur ik altijd eerder op zodat jullie alvast kunnen gaan beginnen met schrijven!

(samen met eventuele extra's)

Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Stuur mij een berichtje of whatsapp: 06 247 412 85 met alle geboortegegevens en ik zal gelijk een bevestiging sturen. Jullie ontvangen de laatste digitale proefdruk. Controleer dit nog even goed en na akkoord gaat het kaartje naar de drukker.

De kaartjes worden na 2 / 3 dagen afgeleverd bij jullie thuisadres (wordt jullie kindje in het weekend geboren gaat het 1 dag langer duren want de drukker werkt niet in het weekend).

De factuur wordt nadat alles is verstuurd naar jou verstuurd.

 

 

Ben je heel erg benieuwd hoe de naam op het kaartje zal staan? Dit kan ik natuurlijk altijd vrijblijvend voor jullie doen bij elk gewenst kaartje.