WERKWIJZE

Allereerst super leuk dat je mij gevonden hebt en en van plan bent om een kaartje te bestellen. 

Je kan al de ontwerpen van de geboortekaartjes op mijn website vinden. Ook voor een kaartje geheel naar eigen ontwerp kan je bij mij terecht. Een geboortekaartje uitzoeken is toch een feestje dus heb ik het overzichtelijker gemaakt voor jullie. Je kan in een oogopslag zien wat de kosten zijn en wat er allemaal bij inbegrepen zit.

 

Ik heb 4 pakketten samengesteld: uni color, paperwise kaarten, mix and match, kaartj eop maat en little flower collectie. Hier zou dus voor elke klant iets bij moeten zitten. Mocht je uit mijn collectie geen keuze kunnen maken kan je altijd nog een kaartje op maat laten ontwerpen.

Hoe kies je een kaartje?

Kies een ontwerp uit een van de 5 collecties geboortekaartjes. 

 

Stuur mij een email met daarin je voorkeur voor kaart en de eventuele wijzigingen of wensen. Denk hierbij aan kleur, illustratie of formaat. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op en zal voordat ik aan de slag ga met ontwerpen jullie de prijs doorgeven wat de totaal prijs gaat worden met de eventuele extra's. 

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ontvang dan graag alle gegevens die op het kaartje moet komen te staan. Je ontvangt ook het stalenpakket en de kleuren zodat je het papiersoort uit kan gaan zoeken.

 

Jullie ontvangen van mij binnen 1 week de 1e digitale proefdruk. Wil je hier nog iets aanpassen? Dat is mogelijk en gaan we verder totdat jullie kaartje perfect is.

Zijn jullie helemaal tevreden? Dan geven jullie akkoord op het kaartje en kan je de kleur envelop uitzoeken. Alle keuren zijn mogelijk. Mocht jij er niet uitkomen dan geef ik mijn voorkeur door.

De enveloppen stuur ik altijd eerder op zodat jullie alvast kunnen gaan beginnen met schrijven!

(samen met eventuele extra's)

Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Stuur mij een berichtje of whatsapp: 06 247 412 85 met alle geboortegegevens en ik zal gelijk een bevestiging sturen. Jullie ontvangen de laatste digitale proefdruk. Controleer dit nog even goed en na akkoord gaat het kaartje naar de drukker.

De kaartjes worden na 2 dagen afgeleverd bij jullie thuis in Tilburg of wordt verzonden (wordt jullie kindje in het weekend geboren gaat het 1 dag langer duren).

De factuur wordt naar je email gestuurd.

 

 

Ben je heel erg benieuwd hoe de naam op het kaartje zal staan? Dit kan ik natuurlijk altijd vrijblijvend voor jullie doen bij elk gewenst kaartje.

 

 

©Copyright Studio Lily Rose 2020
  • facebook studio lily rose
  • pinterest studio lily rose
  • instagram