top of page
Amanda

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Ik zal me even voorstellen: ik ben Amanda Remmers, ben moeder van twee puberdochters

en daarnaast getrouwd met Max. We hebben een teckel genaamd Toontje,

die ook bij ons gezinnetje hoort.

 

In 2017 heb ik de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen en ontstond mijn ontwerpbureau Studio Lily Rose. Hier ontwerp ik met veel liefde een eigen collectie geboorte- en huwelijkskaarten.

 

Het idee is bij mij ontstaan toen ik zwanger was van mijn dochter Winnie.

Ik was op zoek naar een persoonlijk geboortekaartje, maar ik zag door de bomen het bos niet meer, zoveel keus! Ik ben toen via vrienden terecht gekomen bij een studio die mij heel fijn heeft geholpen. Door de persoonlijke benadering, enthousiasme en vakkennis konden zij mijn idee vertalen op papier.

Ik ben zelfs nu nog steeds blij met het resultaat.

 

Dat gevoel wat ik toen had gun ik iedereen. Ik wil mensen blij maken en ze helpen met toch wel een belangrijke keuze. Want het is nog best een uitdaging om een geboortekaartje óf de perfecte trouwkaart voor iemand te ontwerpen. Maar als het eindresultaat klopt met de wens van de klant, dan ben ik zo ontzettend trots!

 

Of het nu gaat om een collectiekaart of een ontwerp op maat, iedere opdracht is voor mij even belangrijk. Ik besteed altijd veel aandacht en liefde aan het eindresultaat.

 

Voor maatwerk kun je dus ook bij mij terecht. Ik denk graag samen met je mee vanuit een concept en ga voor je aan de slag om tot het een geweldig resultaat

te komen.

 

Wil je meer weten of wil je samenwerken? Neem dan contact op via deze site of mijn socials.

 

Liefs Amanda

bottom of page