top of page

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Deze mooie dag verdient een hele bijzondere kaart. De datum komt dichterbij en er moet veel geregeld worden. Maar waar begin je? Op mijn website vind je een collectie met trouwkaarten die verfijnd en klassiek zijn. Je kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of een kaart op maat, helemaal naar jouw wensen.
 
Niet alleen een kaart sturen maar ook een huisstijl doorvoeren op je bruiloft? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Ik voorzie jullie van een op maat gemaakt logo, bijpassende trouwkaarten, trouwbord, naamkaartjes en bedankkaartjes. Hierdoor creëer je de perfecte dag waar alles klopt.
 
Maar voordat je zover bent, begin je bij een ‘save the date’. Over het algemeen wordt deze kaart zo’n 12 tot 6 maanden voor de bruiloft verstuurd. Vooral als jij in een populaire maand gaat trouwen. In de ‘save the date’ staat de huwelijksaankondiging, zo weten jullie gasten al op tijd wanneer ze een datum kunnen vastleggen.
De uitnodiging wordt meestal 8 tot 6 weken voor de bruiloft verstuurd.
 
Laat je verrassen door de collectie trouwkaarten die je op deze website ziet. Dit is een standaard collectie -door mij ontworpen- waar regelmatig nieuwe ontwerpen bijkomen. Hier heb je ook de mogelijkheid om dingen aan te passen of te mixen en matchen met andere bestaande kaarten. Je kunt zelfs kiezen voor een ander papiersoort of lettertype helemaal naar jouw wens.
 
Het kan ook zijn dat er niets voor je tussen zit. Je hebt een pracht idee in je hoofd met wat je graag zou willen. Geen probleem, ik kan jouw idee werkelijkheid laten worden en dè perfecte kaart voor jullie perfecte dag ontwerpen. Ook een op maat gemaakt logo hoort hierbij. Dit maakt jullie bruiloft juist heel persoonlijk.
 
Sinds kort nieuw in mijn collectie is de weddingbox. Dit is een op maat gemaakte huisstijl met alle elementen om jullie bruiloft te laten stralen.
Wil jij dat jouw grote dag helemaal tot in de puntjes klopt en alles in stijl is uitgevoerd? En wil jij indruk maken op jouw gasten met een huisstijl om nooit meer te vergeten? Kijk dan bij mijn weddingbox om te zien wat er allemaal mogelijk is.
 
Heb je vragen of heb je een keuze gemaakt, neem contact op met info@studiolilyrose.nl of via het contactformulier op de website. Ik zal z.s.m. contact met je opnemen. Je kunt altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen!
 
Hieronder het stappenplan hoe ik daarna te werk ga.

1. Offerte aanvragen

Stuur mij een bericht via info@studiolilyrose.nl met daarin je voorkeur voor kaart en de eventuele wijzigingen of wensen. Zoals het aantal kaarten je wilt bestellen en het formaat. Denk ook aan of je extra afwerking wil bv. foliedruk, koord en sluitzegels. De trouwdatum mag je er ook bij vermelden. Binnen een paar dagen ontvang jij een vrijblijvende offerte in je mailbox!

2. Aanleveren van jullie gegevens

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd per mail ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ontvang dan graag alle gegevens die op het kaartje moeten komen te staan. Je kan nu ook een stalenpakket aanvragen waar alle papiersoorten in zitten zodat jullie je keuze kunnen maken. 

3. Digitale proefdruk

Jullie ontvangen van mij binnen 1,5 week de 1e digitale proefdruk. Wil je hier nog iets aanpassen?
Dat is geen probleem. Je kunt het kaartje personaliseren door aanpassingen aan formaat, layout, lettertype en kleuren. 

4. Proefdruk per post en enveloppen bestellen 

Je bent natuurlijk nieuwsgierig hoe je kaartje er in het echt uitziet?  Je krijgt een proefdruk per post met al de extra's die je erbij wilt versturen. Samen gaan we naar de juiste kleur envelop kijken en kan je deze ook samen met de proefdruk bekijken.

5. Wijzigingen

​Mochten jullie na het zien van de proefdruk nog wat willen wijzigen? Dat is geen probleem. Ik pas het dan voor jullie aan. Na instemming met het kaartje ontvangen jullie van mij de factuur per email.

6. Verzenden

​Als jullie helemaal tevreden zijn met de kaart en alles klopt gaat de trouwkaart naar de drukke en stuur ik de kaarten samen met de enveloppen naar jullie op.

bottom of page