WERKWIJZE

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Deze dag verdient een hele speciale kaart. Rust en verfijnd dat zijn de woorden die passen bij mijn ontwerpen. 

 

Wil jij jullie kaart laten ontwerpen door mij? Vraag dan eerst (vrijblijvend) een offerte op. Willen jullie trouwkaarten en save the date kaarten? Geef dit door bij jullie aanvraag.

Heb je een kaart uit mijn collectie gezien? Geef dan bij de aanvraag door dat je geïnteresseerd bent in een collectie kaart + naam van de kaart erbij.

Je kan ook kiezen voor een kaart op maat. Je kan contact opnemen via het contactformulier.

Wil je weten hoe je een kaart kan bestellen? Dan lees je hieronder wat de werkwijze is.

1. Offerte aanvragen

Stuur mij een bericht via het contactformulier of naar info@studiolilyrose.nl met daarin je voorkeur voor kaart en de eventuele wijzigingen of wensen. Zoals het aantal kaarten je wilt bestellen en het formaat. Denk ook aan of je extra afwerking wil bv. foliedruk, koord en sluitzegels. De uitgerekende datum of trouwdatum mag je er ook bij vermelden. Binnen een paar dagen ontvang jij een vrijblijvende offerte in je mailbox!

2. Aanleveren van jullie gegevens

Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd per mail ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ontvang dan graag alle gegevens die op het kaartje moeten komen te staan. Je kan nu ook een stalenpakket aanvragen waar alle papiersoorten in zitten zodat jullie je keuze kunnen maken. De prijs van een stalenpakket is

€ 2,95.

3. Digitale proefdruk

Jullie ontvangen van mij binnen 1 week de 1e digitale proefdruk. Wil je hier nog iets aanpassen?
Dat is geen probleem. Je kunt het kaartje personaliseren door aanpassingen aan formaat, layout, lettertype en kleuren. Je hebt na de 1e digitale proefdruk 3 correctierondes.
Mocht je na deze 3 correctierondes nog aanpassingen willen doen komen hier extra kosten bij.

4. Proefdruk per post en enveloppen bestellen 

Nieuwsgierig hoe je kaartje er in het echt uitziet?  Bestel dan een proefdruk. Ik zou dit wel aanraden zodat je weet hoe de kleuren uitkomen op het gekozen papiersoort. 

Ook de kleur envelop kan je nu uit kiezen. Op de website kan je alle kleuren zien. Bij de proefdruk van je kaartje zit dan ook gelijk de juiste kleur envelop. En als je niet kan kiezen uit de kleuren stuur ik er een paar op. Bestaat jullie kaart ook uit accessoires, zoals koord of droogbloem? Dan voeg ik deze er ook bij. Nu kunnen jullie de kaart in het echt bekijken!

5. Wijzigingen

Mochten jullie na het zien van de proefdruk nog wat willen wijzigen? Dat is geen probleem. Ik pas het dan voor jullie aan. Na instemming met het kaartje ontvangen jullie van mij de factuur per email.

6. Verzenden

Als jullie helemaal tevreden zijn met de kaart en alles klopt gaat het kaartje naar de drukker.
En stuur ik de kaarten samen met de enveloppen naar jullie op.