top of page

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Deze mooie dag verdient een hele bijzondere kaart. De datum komt dichterbij en er moet veel geregeld worden. Maar waar begin je? Op mijn website vind je een collectie met trouwkaarten die verfijnd en klassiek zijn. Je kunt kiezen uit bestaande ontwerpen of een kaart op maat, helemaal naar jouw wensen.

Maar voordat je zover bent, begin je bij een ‘save the date’. Over het algemeen wordt deze kaart zo’n 12 tot 6 maanden voor de bruiloft verstuurd. Vooral als jij in een populaire maand gaat trouwen. In de ‘save the date’ staat de huwelijksaankondiging, zo weten jullie gasten al op tijd wanneer ze een datum kunnen vastleggen. De uitnodiging wordt meestal 8 tot 6 weken voor de bruiloft verstuurd.
 
Laat je verrassen door de collectie trouwkaarten die je op deze website ziet. Dit is een standaard collectie -door mij ontworpen- waar regelmatig nieuwe ontwerpen bijkomen. Hier heb je ook de mogelijkheid om dingen aan te passen of te mixen en matchen met andere bestaande kaarten. 

Heb je vragen of heb je een keuze gemaakt, neem contact op met info@studiolilyrose.nl of via het contactformulier op de website. Ik zal z.s.m. contact met je opnemen. Je kunt altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen!
 
Hieronder het stappenplan hoe ik daarna te werk ga.

1. Offerte aanvragen
Stuur een bericht via info@studiolilyrose.nl met daarin je voorkeur voor kaart en de eventuele wijzigingen of wensen jullie trouwdatum en. Denk ook aan of je extra afwerking wil bv. foliedruk, koord en sluitzegels.  Binnen een paar dagen ontvang jij een vrijblijvende offerte in je mailbox!

2. Aanleveren van jullie gegevens
Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd per mail ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik ontvang dan graag alle gegevens die op het kaartje moeten komen te staan. Je kan nu ook een stalenpakket aanvragen waar alle papiersoorten in zitten zodat jullie je keuze kunnen maken. 

3. Digitale proefdruk
Jullie ontvangen van mij binnen 1,5 week de 1e digitale proefdruk. Wil je hier nog iets aanpassen?
Dat is geen probleem. 

4. Proefdruk per post en enveloppen bestellen 
Je bent natuurlijk nieuwsgierig hoe je kaartje er in het echt uitziet?  Je krijgt een proefdruk per post met al de extra's die je erbij wilt versturen. Samen gaan we kijken welk kleur envelop he beste bij jullie ontwerp past.

5. Factuur
Mochten jullie na het zien van de proefdruk  helemaal tevreden zijn ontvang je de factuur per mail. Na betaling gaan we de kaarten drukken en worden ze naar jullie veroznden.

bottom of page