top of page
  • amandaboi

Hoe het allemaal begon....

Bijgewerkt op: 14 mei 2020

Hoe ik begonnen ben met Studio Lily Rose? Ja die vraag krijg ik vaak te horen. En eigenlijk is er maar 1 antwoord: door Ogeltje.

Ik ben heel mijn leven al creatief bezig. Als kind knutselde en tekende ik al zolang ik mij het kan herinneren. Een creatieve studie afgerond en daarna aan het werk gegaan in de mode en interieur branche.

Maar ik wilde meer. Ik wilde meer creativiteit in mijn werkzaamheden. Dat gevoel kreeg ik vooral na de geboorte van mijn 2e dochter Winnie in 2012.

Toen ik een paar maanden zwanger was kreeg ik een geboortekaartje opgestuurd van een kennis. Een heel mooi en vrolijk geboortekaartje. De naam Ogeltje stond er achter op het kaartje. Toen ik even daarna begon met de zoektocht naar het perfecte kaartje voor Winnie ging ik dus eerst op de website van Ogeltje kijken. Oh het voelde alsof ik in een snoepwinkel was! (ja en mensen die mij goed kennen weten dat ik echt aan snoep verslaafd ben).

Ik zocht een mooi ontwerp uit en ging mailen om informatie. Na wat over en weer gemaild te hebben kreeg ik een stalenpakket thuis opgestuurd…..en toen was ik om!

Ik kreeg zo’n leuk doosje thuis, met de papiersoorten, envelop kleuren en een persoonlijk briefje van de eigenaresse erbij. Dit doosje heb ik nog steeds in mijn kast liggen.

We kwamen snel tot het definitieve ontwerp en op 2 april 2012 werd Winnie geboren. Een paar dagen later kwam er weer een doosje aan via de post met de geboortekaarten erin….dit was een feestje om te krijgen oh zo mooi.


Oke, daarna ben ik niet gelijk begonnen met ontwerpen. Maar na een aantal jaar ging ik steeds meer ontwerpen voor mijn eigen kinderen en voor kinderen van vriendinnen van mij zoals posters voor in kinderkamers, uitnodigingen en postkaarten. En merkte snel dat ik ook zo’n herinnering wil geven aan zwangere vrouwen die ik heb gehad. Dus ben toen begonnen met het ontwerpen van geboortekaarten. Ik wil zwangere vrouwen net zo'n mooie herinnering geven die ik heb gehad toen ik mijn geboortekaartje ging uitzoeken.

Studio Lily Rose is geboren!


75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page